top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Vår vei til “Friheten”

Vi skal endelig bli bobileiere, og dette er veien vår dit.

I alle år har campingferie vært noe vi har likt. Vi har satt på pris på den frihetsfølelsen det gir, alle opplevelsene og all variasjonen det gir. Man er fri til å dra hvor man vil, enten til en campingplass eller fricampe i inn- og i utlandet.

Den gang da det bare var Vidar og jeg lå vi i fjelltelt, og koset oss med det. Da vi fikk barn avanserte vi til hustelt. Gode gamle mørkebrune og oransje hustelt, som veide ett tonn omtrent. Vi storkoste oss og hadde mange fine opplevelser.

Det gikk noen år, gutta ble eldre og vi trengte mer plass og litt mer komfort. Valget falt da på en Camp-Let Royal. Den var som et slott i forhold til husteltet. Vi slapp ligge på bakken og kunne stå oppreist mens vi lagde mat i kjøkkenkroken. 11 herlige år ble det med Camp-let. Vi kjørte land og strand rund, slo opp og klappet sammen denne Camp-let'n. Det ble mange veldig, veldig fine ferieturer. Og vi har fantastiske ferieminner alle fire.

Nå er gutta blitt så voksne at de stort sett, ikke er med på ferie lenger. Så da Vidar og jeg i sommer dro på ferie med Camp-let'n kjente vi på at det ble litt mye for bare oss to. Ikke minst tar det tid og er litt mye jobb når vi skal slå den opp og pakke den sammen for bare en natt.

Vi er klare for litt mer komfort og luksus rett og slett!

Bobildrømmen har vi hatt i mange, mange år. Vi har sett på bobiler når vi har reist rundt på ferie og vi har oppsøkt bobilforhandlere og bobilmesser. Men, det er mye penger og mange valg som skal tas. Vi har tenkt mange tanker og gjort utrolig mange vurderinger de siste årene ang. bobil. Til slutt følte vi at alle tanker og vurderinger var gjort. Så på bobilmessen på Lillestrøm i september 2019 skrev vi kontrakt. Ganske snart blir vi stolte og lykkelige eiere av bobilen “Friheten”. Friheten er en Benimar Amphitryon 967.

Den har fått navnet fordi det er akkurat det vi vet den vil gi oss, frihet. Frihet til å reise, oppdage, oppleve, å nyte livet rett og slett.

Jeg har laget denne bloggen fordi jeg ønsker den skal være en slags minnebok for oss. Bloggen blir oppdatert når jeg føler for det.Så det blir langt ifra daglige oppdateringer året rundt.

Det er veldig hyggelig hvis du vil være med oss på dette bobillivet.

Legg gjerne igjen en hilsen hvis du føler for det.

1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


sophiasung97
Feb 11, 2020

Vi er såå spent på bobilen, og gleder oss til å følge med på alle reisene deres videre 😍😍😍 Klem Sophia og Lars

Like
bottom of page