top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Vintertur til Sandefjord bobilparkering

Vi liker å få oss en tur eller to til fjells i løpet av vinteren. Så vi hadde planlagt en langhelg til fjells i februar. Da det nærmet seg helgen så vi at væremeldingen overhodet ikke var god på fjellet og vi måtte gjøre om på planen, for på tur ville vi.

Vi bryr oss generelt lite om været på bobiltur, for vi finner alltid på noe og koser oss uansett. Men, når det er meldt enorme snømengder og masse vind på fjellet, da kaster vi inn håndkle og finner på noe annet.


Da startet prosessen med hvor, når det ikke ble fjellet.

Vi endte med bobilparkeringen i Sandefjord.

Grei kjørevei uansett vært og ikke lange veien fra Horten.


Bobilparkeringen i Sandefjord ligger veldig sentralt plassert rett ved sentrum og Color Line terminalen. Alle fasiliteter.Ganske så grått og trist vær


Været var dårlig med snø og vind, så det ble mye deilig innetid i bobilen og da ble tid til både lesing og serietitting.


Vi "våget" oss ut mellom byger og vind. Da tuslet vi bare rundt i Sandefjord. Den ene dagen kjøpte deilig vi fiskemiddag hos Brødrene Berggren som vi tilberedet i bobilen.


Vi kom oss også innom en veldig koselig kafe vi hadde blitt tipset om.

Det ble ikke akkurat en aktiv tur til fjells, men en skikkelig fin tur ble det allikevel.


Vi var de eneste på bobilparkeringen, kanskje ikke så rart siden været var såpass dårlig.


Sandefjord er vel regnet som en sommerby så det er nok fullt av liv og trangt om plassen på bobilparkeringen da.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page