top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Villcamping og Korgen

Hovedfokuset når vi forlater Maurnes er å komme oss sørover. Vi har en avtale i Levanger søndag og må kjøre på for å rekke det.


Vidar hadde et ønske om at vi skulle ta en overnatting ved et vann i Ballangen. Han hadde fått et tilbud fra en kollega, som er fra denne plassen. Det er en villcamping på en idyllisk plass ved et fint fiskevann. I og med at dette er en privat eiendom vil jeg ikke si akkurat hvor det er.


Fra Maurnes er det en 4-5 timers kjøretur dit. Været er fortsatt grått og det regner.
Omsider kommer vi frem og vi finner plassen vi kan stå på.

En utrolig idyllisk og kjempefin plass var det.

Til og med en robåt får vi låne. Så Vidar tar seg en fin rotur og han får faktisk fisk.Tusen takk for lånet av en herlig liten perle!

Kommer vi tilbake så håper vi at vi har bedre tid og kan utforske enda mer av det fine området.Etter en veldig regn- og vindfull natt måtte vi kjører videre.
Vi hadde ikke planlagt neste stopp, men ønsket å kjøre så langt som mulig før vi tok kvelden.

Drittværet fortsetter, så i og for seg er det like greit at vi bruker denne dagen til en lang forflyttning.Som vi gjorde da vi var på vei nordover i starten av ferien, tar vi ferge mellom

Skarberget - Bognes. Denne gangen i mye dårligere vær enn forrige gang.Så kjørte og kjørte vi - mil etter mil.Og det var regn, regn og atter regn.....


Fine farger over Saltfjellet.

Da vi hadde kommet oss over Saltfjellet og kjørte mot Mo i Rana, kjente vi at vi var klare for å avslutte dagens kjøreetappe.

Jeg googlet litt og sjekket litt etter fine steder vi kunne stå. Siden vi nå hadde kommet til midten av september er det mange campingplasser og bobilplasser som har stengt for sesongen. Så etter at vi hadde kjørt innom noen stengte plasser i området rundt Mo i Rana, endte vi med å kjøre helt til Korgen camping før vi kunne ta kvelden.

Da hadde vi vært på veien i 9 timer og kjørt 43 mil.
Korgen camping var en kjempefin og rolig campingplass.

Den lå så fint til i flotte naturomgivelser ved elven Røssåga.


Det var fine turstier langs elven.Elven var så utrolig fin. Det var mye vann i den og den fløt så fredfullt avgårde.

Skikkelig meditativt å bare stå og se på.
Oppholdet her ble stort sett benyttet til middag, legge seg, sove, stå opp, morgenkaffe og så kjøre videre. Tar gjerne ett stopp her en annen gang.
Levanger neste og vi skal treffe to fine <3.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page