top of page

Trondheim

En Trondheimstur sto på planen sist helg.

I Trondheim bor vår eldstemann og kjæresten, han er lærling og hun er student.

Vi kjørte Horten - Trondheim på fredag og vi hadde valgt E6 over Dovre denne gangen.

De første 5-6 timene var det nydelig vær og tørre veier.Vi hadde en kort stopp på Dombås før vi kjørte videre over Dovrefjell mot Oppdal. Da kom mørket og snøværet. Skikkelig snøvær, det lavet ned og sikten var dårlig. De norske veiene er jo ikke akkurat som autostradaen nedover i Europa, så vi kjørte avgårde på den smale og hompete veier med Friheten. Friheten var nå som en semitrailer - følte jeg.

Vidar mente jeg skulle snu passasjersetet mot kjøreretningen og ta meg et stort glass vin, for jeg skremte vettet av han med mine hyl og skrik hver gang vi møtte en bil eller jeg trodde noe annet skulle skje.

Jeg snudde ikke setet og fant ikke frem vinen. Men jeg fortsatte mine viktige observasjoner og sørget for at Vidar hold seg skjerpet med alle mine små "hjelp","oioi", "brems!!", "pass på!!". Godt han har meg altså, for vi kom veldig trygt ned fra fjellet og ut av snøværet.

Da var det bare å cruise til Trondheim.De to nettene vi var i Trondheim ville Lars og Sophia sove i bobilen sammen med oss.

Første natten sto vi bare parkert på utsiden av der de bor og neste dag flyttet vi oss til Trondheim bobilparkering.


På Trondheim bobilparkering. Bildet tatt av Sophia


Lørdagen ruslet vi rundt i Trondheim, shoppet og bare koset oss.


Lars og Sophia
Skikkelig digg middag på SabruraResten av tiden vi var i Trondheim slappet vi bare av og koset oss sammen.
Etter en sløv søndag morgen og formiddag satt vi nesa sørover igjen. Da hadde vi hatt en veldig hyggelig helg med Lars og Sophia. Heldigvis ikke lenge til de kommer hjem til Horten en tur.


Vi hadde planlagt en overnatting på veien hjem. Valget falt på Tynset og "Tynset Rom og Camping". En fin plass sentralt plassert midt i sentrum. Der var det ganske så stille og rolig nå på denne årstiden.


Det ble en gåtur på oss så vi fikk sett Tynset mest fotograferte ting - nemlig verden største spark.Mandagen kjørte vi hjem. Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur......


Recent Posts

See All
bottom of page