top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Sjøterrassen ved Stathelle

Sjøterrassen er en fin plass som vi var på i juni i fjor også. Der er det en restaurant som serverer nydelig mat, båthavn, bademuligheter, turmuligheter og mange veldig fine bobilplasser. De hadde gjort endel endringer i området siden i fjor, men fortsatt veldig fint der.


Vi kom på torsdag ettermiddag og fikk plass på det nye gressområdet ned mot vannet.

Den evinnelige vinden var tilstede på Sjøterrassen også. Så selv om været var fint ble det litt grøssent utover kveldene.

Fredagen tok vi en lang fin sykkeltur i området rundt Sjøterrassen og til Valle.
Parkerte syklene underveis og gikk en tur.Valle er et lite koselig tettsted med en stor båthavn, dagligvare og noen andre små butikker.

Der satt vi en stund, mens vi spiste en is og nøt livet.

Valle

Så syklet vi tilbake og ventet på Roy og Lena som skulle komme. De kom som avtalt, men det vi ikke visste var at de hadde kjøpt ny bobil. Så da vi kom kjørende trodde vi det var noen andre som skulle ta plassen de hadde reservert og vi gjorde oss klare til å stoppe de. Så det ble en god latter da vi oppdaget hvem det egentlig var.
Lørdag ettermiddag hadde vi reservert bord på Sjøterrassen. Det ble en deilig ettermiddag og kveld med nydelig mat og drikke.På restauranten er det tillatt med hunder og de har til og med egen meny for hunder. Så Kira var med og fikk servert den nydeligste hundemat.

Ruslet en liten tur på søndag før vi kjørte hjemover.
Og ja forresten, vi badet masse


Recent Posts

See All
bottom of page