top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Sjøterrassen

Sjøterrassen i Stathelle ble valgt som mål sist helg.

Sjøterrassen er en koselig restaurant med stor eiendom og flotte naturområder rundt. De drifter også en båthavn og har i år åpnet for bobiler. Det var 11 plasser der, men de skal utvide med flere plasser.

Det var vannpåfylling, tømming av septik og det skal snart komme mulighet for tømming av gråvann.

Det var flotte bademuligheter der og de benyttet vi selvfølgelig mange ganger.

Kyststien gikk også i området, men den fikk vi ikke testet fordi vi brukte tiden i og ved vannet.

Restauranten prøvde vi og det var god mat og hyggelig betjening.


På lørdagen skulle SUP-brettet brukes. Planen var en tur så jeg kunne øve meg, mens Vidar svømte og badet ved siden av meg. Det endte med en tur på nesten to timer rundt i skjærgården med begge to sittende på brettet mye av tiden. Vi fikk sett så mange fine plasser og hytter. Det var nydelig vær og vannet var godt og varmt. På veien tilbake tok Vidar en lang svømmeøkt og jeg øvde meg stående på brettet. Det er fortsatt både litt vanskelig og litt skummelt, men blir stadig lettere. Allikevel endte det med ett par ufrivillige bad, som igjen resulterte i det vanskelige kunststykket - å komme seg opp på brettet igjen.

Må jo le, for med min form, fasong og manglende styrke er det lettere sagt enn gjort. Jeg klarer det, men spesielt grasiøs er jeg vel ikke.

Det er ingen bilder fra den SUP-turen, men legger ved litt diverse andre bilder fra helgen.En fin plass nede ved restaurantenBlir ALDRI lei av å badeVidar prøver seg på SUP'n og mestrer det veldig bra


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page