top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Premieretur med ny kajakk

Jeg fikk i helgen endelig testet den nye kajakken jeg fikk av familien min (søstre med familier) til min 50 års dag. Dagen ble forbigått i ganske så stillhet, pga. koronaen som satt en stopper for feiring. Derfor er det ekstra hyggelig med en sånn fin gave som vil gi mange fine minner og turer.

Advanced Elements Island Voyage

Jeg liker å lete rundt på diverse sosiale medier etter fine plasser vi vil dra til. Tilfeldigvis dukket Lystang camping opp en dag jeg lette rundt etter et sted som var passe langt avgårde for en langhelg.

Etter et bittelite familieråd (kun Lisbeth tilstede) ble det enstemmig avgjort at vi skulle dra dit. Det viste seg som en smart avgjørelse.

Lystang camping er en ikke så stor, men utrolig hyggelig og sjarmerende camping. Hun som eier campingen var kjempekoselig og hun hadde en trivelig campinghund som heter Caro.

På campingen var det mange fine plasser nede ved vannet og oppover i en skråning, alle med fin utsikt over Heddalsvannet. Det var også campinghytter til utleie. Båter og kajakker var til gratis utlån. Det var badestrand der, et fuglekikketårn og fine turløyper ut fra campingen.

Virkelig verdt et besøk hvis du skal på camping i sommer.Fredag 1.mai var dagen kajakken skulle prøves. Heldigvis var det stille og fint på vannet.

Vidar fikk organisert oss klare med meg som håndlanger og support.

Kajakken kom på vannet og jeg skulle ombord. Nå har det seg sånn at denne kroppen ikke er spesielt atletisk for tiden. Den er vond og er pinnestiv i alle ledd. Så når jeg da skal fra en brygge og ned i kajakken, føles det som jeg er en flodhest med gipsede ledd. Jeg ramlet så og si ombord - med beina i en haug under meg.

Etter litt om og men fikk jeg organisert alle kroppsdeler på plass og jeg var klar for tur.

Bilde er tatt av eieren av campingen

Den ble en kjempefin opplevelse og jeg er storfornøyd med kajakken min. Den var god å sitte i og var veldig stødig og fin. Den skal vi bruke mye og få mye glede av.


Det ble to overnattinger på Lystang før vi dro videre til gode venner på hytta deres.

Og som alltid fikk vi en hyggelig dag og kveld der.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page