top of page

Mens vi venter

Vi kan vel alle være enige i at dette er rare tider. All denne usikkerheten og uvissheten dette viruset bringer med seg.

Jeg føler jeg lever litt i en science fiction film og jeg vet ikke helt når filmen er ferdig.

Vi får bare håpe at det ikke vare så lenge og at Norge vil klare seg best mulig.


I denne ventetiden, hvor vi naturlig nok ikke får reise rundt i Friheten, driver vi med noen forskjellige oppgraderinger og diverse småprosjekter.I lasterommet på Friheten har Vidar lagt opp to nye stikkontakter, en 12V og en 220V.

Da kan vi lade for eksempel støvsuger, verktøy, blåse opp SUP-brett/kajak med en lite kompressor og ha en kjøle-/fryseboks stående koblet i hele tiden. Det gjør mange ting enklere og gir komfort - som vi liker.Inne i Friheten har vi lagt antisklimatter i alle skuffer, skap og hyller. Vi har ikke så mange ting som kan knuse, men uansett veldig praktisk at ikke alt sklir rundt når vi kjører. Alt står der det skal når kjøreturen er over og det ramler for eksempel ikke ut tallerkener, glass og boller når vi åpner kjøkkenskap etter kjøreturen.Så har jeg lest flere steder at det kan være lurt å polerer nedi toalettet. Det gjør at "saker og ting" ikke fester seg så godt på doskåla og det forenkler rengjøringen. Vi kjøpte en polish for akryl og plast som vi håper gjør jobben. Så både toalettet og vasken fikk en runde med polering.


Nypolert og klart til bruk


Så nå finner vi nye småting vi kan pusle med og krysser alt vi har for at verden snart normaliserer seg.


Dere må fortsette med god håndhygiene, holde hodet klart og hjertet varm.


0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page