top of page

Helgetur med varierende innhold og vær

Helgen startet tidlig siden vi skulle sette på støtteben og måtte være på plass i Drammen klokken 08.00. Det arbeidet ville ta hele dagen og vi fikk en lånebil vi kunne disponerer mens vi ventet. Ventetiden brukte vi på bla. Ikea og Biltema. Altså et mareritt for meg som ikke liker shopping spesielt godt.


Da vi kunne hente bilen var det blitt ettermiddag og vi bestemte at vi ikke orket lange kjørerturen før vi tok kvelden.

Så turen gikk til Larvik og Larvik bobilparkering. Det er en plass som egentlig er stengt på vinteren tror jeg. Plassen var åpen nå, kanskje pga. den milde vinteren og ingen snø. Det var ikke strøm der. Plassen føltes ikke spesielt koselig nå på denne årstiden.

Uansett hvordan været var på utsiden, hadde vi det koselig inne i Friheten.Det var mye regn og vind med opptil kuling i kastene om natten og på morgenen.
Ganske tidlig på lørdag morgen ble vi enige om at vi skulle reise videre til Skien. Der hadde jeg sett det skulle være en liten fin plass ved elven. Da vi kom dit var det akkurat en ledig plass igjen til oss. En veldig koselig plass og ikke minst ble det nydelig når vinden løyet og solen kom.

En veldig idyllisk og liten bobilparkering


Så det ble et fint døgn i Skien. Vi fikk vært litt turister, ruslet rundt og koset oss i solen.

En liten tur på Old Irish Pub ble det ogsåSkien by night
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page