top of page

Første turen med Friheten

Sist fredag da vi hadde hentet Friheten i Asker, kjørte vi rett avgårde på vår første tur.

Jomfruturen gikk til Sverige og Lagunen Camping ved Strømstad, hvor vi ble i hele helgen.

Det var en god følelse da vi kunne parkere bilen - lene oss tilbake og bare nyte alt sammen.

Vi var fullstendig utslitt av alle inntrykk og all spenningen det har vært i denne bobilprosessen, så etter et veldig enkelt måltid ble det tidlig kvelden på oss.Lørdagen startet tidlig med kaffe i koppen mens vi i sakte tempo bare nøyt å være i Friheten vår.

På formiddagen dro vi ut på en handletur. Det er ganske mye som skal inn i bobilen av diverse utstyr.

Vi har bestemt oss for at vi ikke bare skal fylle opp med alt som er "kjekt å ha", men bo oss inn og prøve oss frem. Uansett er det endel vi måtte ha, som servise, glass, kjeler , bokser til oppbevaring ol.

Lørdagen gikk derfor til handling, rydding og organisering.Vidar har et berg av bruksanvisninger som skal leses og forståes. Det er bruksanvisninger til selve bilen, til aircondition, Alde varmeanlegg, kjøleskap, stekeovn ++. Han har nok ikke lest seg ferdig på det med et første. Jeg lar han lese og forstå før han forteller meg det jeg trenger vite. Lettvint og smart for min del!


På lørdag kveld, natt til søndag og søndag var det et innmari regnvær og vind med storm i kastene. Da var det nydelig inne i en tørr og varm bobil, men merket godt på bobilen at det blåste kraftig.Etter kaffe- og frokostkos dro vi hjemover.

Ble selvsagt et obligatorisk stopp på Nordby Shoppingcenter og litt mer handling av ting vi trenger.


En veldig fin første tur og heldigvis skal vi på tur igjen allerede førstkommende helg!


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page