top of page
  • Writer's pictureLisbeth

Endelig


Endelig kunne vi dra på tur igjen.Det var åtte uker siden forrige tur og nå var vi veldig klare. Vi har uten problem skjønt at pga. koronasituasjonen har dette oppholdet vært nødvendig.

Ikke har det vært veldig fristende med bobilturer heller.


Vi hadde med oss alt vi trengte i bobilen av mat og drikke. Dieseltanken og vanntanken var også full. Vi holdt oss mest ved og i bobilen. Når vi gikk tur holdt vi god avstand til alle rundt oss. Hendene ble vasket og spritet etter alle kunsten regler.

Vi er fullstendig klar over at det kan bli innskjerpinger på de nåværende bestemmelsene fra Folkehelseinstituttet om hyttebruk og fritidsreiser. Bestemmelsene kan sikkert fort endre seg, hvis vi og andre ikke overholder rådene og anbefalingene de blant annet kommer med om avstand og hygiene.Da vi skulle bestemme hvor vi skulle dra var ikke dette helt enkelt. Da de forskjellige kommunene har ulike bestemmelser for bobil- og campingplasser i disse dager.

Etter litt undersøkelser fant vi ut at i nærheten av her vi bor er alt stengt, så det ble til at vi kjørte til Beverøya camping i Telemark.

Et vennepar hadde kommet dit en stund før oss og funnet en fin plass vi kunne stå i helgen.
Helgen brukte vi stort sett til kos. Vi spiste god mat, gikk flere små, fine turer, kikket på livet og koste oss masse i sola.Beverøya camping er en stor og fin camping. Det var store gode plasser til bobiler. De hadde plasser til campingvogner og det var flotte utleiehytter. Det var fine også bade- og fiskemuligheter.

I og med at sanitæranlegg og kjøkken er stengt i disse koronatider fikk jeg ikke sjekket det, men alt virket uansett veldig velorganisert og fint.


Det var enormt mange bobiler der denne helgen.

Så det var nok ikke bare oss som hadde lengter ut på tur.Snart er det en ny helg og forhåpentligvis en ny tur med Friheten

Friheten vår

Recent Posts

See All
bottom of page